Header Future Climate

Future Climate

Chaysol

Vragen? Bel ons voor een advies op maat: 072-5760760

Chaysol

Chaysol is één van Europa’s leidende fabrikanten van ventilatoren. Producten van hoge kwaliteit vinden hun weg op de nationale en internationale markten.

Vanaf het begin, in 1969, heeft het bedrijf lage druk centrifugaalventilatoren, axiale ventilatoren en slakkenhuisventilatoren in kasten ontwikkeld en gefabriceerd.

De nieuwe fabriek in Madrid beslaat een oppervlakte van 17.000 m2. De meest recente productietechnologie en hoog opgeleid personeel maakt Chaysol tot een producent van een kwaliteitsproduct wat zijn weg vindt in de gehele wereld. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en de concurrerende prijsstelling maakt dat Chaysol jaar in jaar uit een groei laat zien. Momenteel is Chaysol in 40 verschillende landen vertegenwoordigd.

Chaysol heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan Er worden geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteitsbewaking. Chaysol is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Deze certificering verzekert de klant van de hoogste kwaliteitsstandaard.

Alle nieuwe productontwikkeling en ontwerpen worden gerealiseerd door een gekwalificeerd team van huisingenieurs. De ingenieurs werken met Cad Cam systemen en ze hebben de beschikking over een eigen laboratorium. In de twee testkamers waar luchtstromen worden gemeten, worden de ventilatoren getest of ze voldoen aan de AMCA 210-85 en BS 848 deel 1 International Standards norm.

Chaysol werkt nauw samen met hun klanten. Dit zijn zowel OEM bedrijven als distributeurs van HVAC systemen. Dit stelt Chaysol in staat om de concurrentie voor te blijven en producten te leveren die concurrerend en van de hoogste kwaliteit zijn.

Momenteel produceert Chaysol de volgende producten:

  • Dubbelaanzuigende centrifugaalventilatoren – direct gedreven
  • Dubbelaanzuigende centrifugaalventilatoren – indirect gedreven
  • Enkelaanzuigende centrifugaalventilatoren – indirect gedreven
  • Buisventilatoren
  • Ventilatorkasten (airboxen) met dubbelaanzuigende indirect gedreven centrifugaalventilator (slakkenhuisventilator)
  • Ventilatorkasten (airboxen) met enkelaanzuigende indirect gedreven centrifugaalventilator (slakkenhuisventilator)
  • Ventilatorkasten (airboxen) met direct gedreven centrifugaalventilator (slakkenhuisventilator)
  • Ventilatorkasten (airboxen) dubbelwandig met centrifugaalventilator (slakkenhuisventilator) met buitenpoolmotorVentilatorkasten (airboxen) met centrifugaalventilator (slakkenhuisventilator), indirect gedreven geschikt voor afzuiging van zeer hoge temperaturen tot max. 400 °C
  • Ventilatorkasten (airboxen) met centrifugaalventilator (slakkenhuisventilator), direct gedreven geschikt voor afzuiging van zeer hoge temperaturen tot max. 400 °C
  • Ventilatorkasten (airboxen) met direct gedreven ventilator voorzien van achterover gebogen schoepen.
© 2023 - Future Climate