Header Future Climate

Future Climate

Over ons

Vragen? Bel ons voor een advies op maat: 072-5760760

Dit is Future Climate

Future Climate is opgericht in 1989. Wij zijn exclusieve vertegenwoordiger van de gerenommeerde merken Chaysol en Goodman. Chaysol is fabrikant van hoogwaardige ventilatorproducten. Goodman is onder andere fabrikant van rooftopunits, condensingunits en luchtbehandelingskasten. Naast de genoemde twee merken kunnen we het gehele programma van Soler en Palau aanbieden. Chaysol maakt sinds een aantal jaren deel uit van de Soler en Palau groep.

Wij leveren ventilatoren aan producenten van wasemafzuigkappen, spuitwanden, luchtbehandelingskasten en droogwanden. Een groot deel van de ventilatoren vinden hun weg via de installateur naar horecabedrijven en projecten in de utiliteit.

Adviserend

Als je ons belt of mailt dan word je, als het nodig is, begeleid in de keuze van het benodigde product. In de praktijk blijkt het voor sommigen moeilijk te zijn een goede selectie te maken wat ventilator of ventilatorkast betreft. Ben je niet helemaal zeker van je keus neem dan gerust contact met ons op. Samen evalueren we de klus om uiteindelijk tot de goede keus te komen.

Sinds jaar en dag verzorgt Intervracht onze leveringen. Deze logistieke organisatie behandelt onze orders zeer nauwkeurig via een volledig geautomatiseerd logistiek systeem.

In de regel sturen we je een offerte toe binnen 24 uur.

Chaysol (Spanje)

Chaysol is één van Europa’s leidende fabrikanten van ventilatoren. Producten van hoge kwaliteit vinden hun weg op de nationale en internationale markten.

Soler & Palau

Al sinds 1951 ontwikkelt S & P innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare ventilatoren en luchtbehandelingssytemen die voor een aangenaam binnenklimaat zorgen.

Goodman

Goodman, lid van de Daikin Group, is één van de grootste producenten geworden van airconditioning en verwarming met de focus op één ding: het bouwen van het meest betrouwbare en verfrissende product in de markt tegen een zeer betaalbare prijs!

© 2023 - Future Climate
Hulp nodig? Chat met Monique