Header Future Climate

Future Climate

Soler & Palau

Vragen? Bel ons voor een advies op maat: 072-5760760

Soler & Palau

Soler & Palau Ventilation Group is een belangrijke fabrikant van ventilatoren. In diverse landen worden de hoogwaardige producten gefabriceerd. Producten worden over de hele wereld geëxporteerd. 

Een aangenaam binnenklimaat is dé voorwaarde voor plezierig wonen en effectief werken. Al sinds 1951 ontwikkelt S&P innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare ventilatoren en luchtbehandelingssystemen die aan die voorwaarde voldoen.

Even belangrijk zijn energiezuinigheid en een hoog rendement (aerodynamisch en geluidstechnisch). Hoge eisen aan comfort, gebruiksgemak en efficiency staan daarom aan de basis van de ontwikkeling van alle producten voor woningbouw, utiliteit en industrie.

In de R&D-activiteiten maakt S&P gebruik van de meest geavanceerde simulatiesoftware en technologische hulpmiddelen. Voor vrijgave test S&P elk individueel product uitgebreid op geluid, vermogen en rendement. Hierbij wordt uitgegaan van de wereldwijd gehanteerde normen. S&P kan met recht zeggen Air in Control.

S&P levert o.a.:

Axiale dakventilatoren

Axiale buisventilatoren

Axiale muurventilatoren

© 2023 - Future Climate