Header Future Climate

Future Climate

Goodman

Vragen? Bel ons voor een advies op maat: 072-5760760

Goodman

Thank Goodness for Goodman……….

Goodman, lid van de Daikin Group,  is één van de grootste producenten geworden van airconditioning en verwarming met de focus op één ding: het bouwen van het meest betrouwbare en verfrissende product in de markt tegen een zeer betaalbare prijs!

Het motto van Goodman is: als je voor ons kiest dan ben je verzekerd van een fantastische prijs/productverhouding.

Sinds 1982 bouwt Goodman airconditioning en verwarmingsapparatuur. De apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm en vindt zijn weg naar toonaangevende installateurs die de units inzetten in winkels, restaurants en kantoren. Er staan op drie verschillende plaatsen in Amerika fabrieken waar Goodman units worden geproduceerd: Houston, Dayton en Fayetteville. Het is een 7 dagen per week, 24 uur per etmaal producerend bedrijf. De basis voor het bedrijf werd gelegd in 1954 door Harold V Goodman. Houston was destijds een snel groeiende stad. Eind zestiger jaren was Goodman een van de succesvolste bouwers van HVAC apparatuur.

De visie van de grondlegger Harold V Goodman is nog steeds de leidraad van het huidige bedrijf.

De speerpunten zijn:

  1. Hoge kwaliteit tegen een lage prijs.
  2. Lage overhead
  3. Producten maken die een lang leven beschoren zijn door niet storingsgevoelige componenten toe te passen. “Keep it simple”

De Amerikaanse thuismarkt is enorm. Veel huishoudens in Amerika maken gebruik van airconditioningapparatuur. In de woningsector gebruikt men veel de combinatie condensingunit/luchtbehandelingskast met daaraan een kanalensysteem in het huis. Wij passen dit in de woningsector nauwelijks toe. De Nederlander gebruikt de combinatie condensingunit/luchtbehandelingskast om een winkel of restaurant te koelen en eventueel te verwarmen.

Ook packaged units waarmee je kunt koelen en verwarmen met één apparaat worden door Goodman in diverse capaciteiten geproduceerd. Ook deze apparaten komen in Amerika veel in de woningsector terecht. Onze klanten gebruiken deze apparatuur om winkels en restaurants te koelen en te verwarmen.

De producten zoals luchtbehandelingskasten, condensingunits, packaged units, electrostatische filters en koelblokken worden door Goodman in diverse capaciteiten geleverd.

© 2023 - Future Climate